Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 19 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Ring of Elysium

*
Τα battle royale games ξεφυτρώνουν από παντού και αυτη τη φορά, η Tencent Games υπεύθυνη για την ανάπτυξη της φορητής έκδοσης του PlayerUnknown’s Battlegrounds, προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Ring of Elysium. Σε αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό τουριστών που έχουν παγιδευτεί σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Όλη η γύρω περιοχή έχει καλυφθεί απο χιόνια και ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι το ένα και μοναδικό ελικόπτερο της ομάδας διάσωσης. Έως και 100 παίκτες θα μάχονται για να φτάσουν σε αυτό. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους θα σκαρφαλώνουν βουνά από όπου θα εποπτεύουν καλύτερα την όλη κατάασταση και θα χρησιμοποιούν zip-lines για γρήγορες καταβάσεις. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν hang-gliders, snowmobiles, motorbikes και jeeps. Το Ring of Elysium θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 19 Σεπτεμβρίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*